12 octombrie 2023

BUCUREȘTI - 2023 

VERNISAJUL

INVITAȚII

PREGĂTIREA VERNISAJULUI 

PROMOVAREA

EXPOZIȚIA PROPRIU ZISĂ

PREGĂTIRE

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate! A fost zi de suflet în care am avut alături oameni de suflet din toate părțile, adunați pentru câteva ore, într-un ,,acasă” comun. Dacă anul trecut exact în această zi eram cu Ansamblul ,,Joc Dăișorean” la Iași, la ,,Festivalul Tradafir de la Moldova”, anul acesta, data de 8 octombrie a fost despre munca celor 10 ani de Dăişoara - tradiţii locale, încununată prin această expoziție înnobilată într-un asemenea spațiu. Le spuneam cu emoție acelora peste 70 de persoane care ne-au fost alături astăzi, cât de frumos este să-ți pomenești satul, la oraș, cât de intens este sentimentul meu față de aceste locuri, față de acești oameni care mi-au transmis emoția pe care eu la rândul meu mi-am promis s-o dau mai departe. De la chipurile din fotografii, la costumele expuse, a fost un carusel de trăiri de care ne-am bucurat și pe care cu siguranță l-am notat undeva și ne vom aminti de el. Sunt vorbă lungă, dar las fotografiile să vorbească: 

- Mulțumesc, gașca mea, sunteți mereu lângă mine și contează enorm: Alina Bucutea, Vasile Bucutea, Catalin Mihaila! 

- Andrei Ispas & Matricea Românească, vă mulțumesc pentru toata implicarea și profesionalismul de care ați dat dovadă!

- Cătălina Cora, Anamaria Lacatus, Kostel Cocîiu, va multumesc ca impreuna am adus din nou in fata publicului Dăișoara și Țara Vrancei într-un concept inedit

- Florin Filip, îți multumesc că ți-ai dorit să fii parte și voce aleasă în șezătoare. Ne-ai dus cu gândul la satul de altădată, pe care îl pomenim deseori. 

- Doamna Prof. Univ. Dr. Doina Isfanoni, a fost o onoare pentru noi să ne fiți alături astăzi și să primim încurajări de la dvs. 

-  Prieteni vechi și noi, consăteni, neamuri, vecini, colegi actuali, de facultate și chiar de liceu au fost astăzi aici, mi-a crescut inima să vă văd și vă mulțumesc! Întreaga mea apreciere! 

 

ASOCIATIA TRADITII LOCALE 

FLORIN BUCUTEA

FLORIN BUCUTEA

© 2020 Florin Bucutea. All Rights Reserved.

E-mail:               

bucuteaflorin@gmail.com

office@florinbucutea.ro

 

Facebook:         

Florin Bucutea

Daisoara - traditii locale 

Biblioteci Rurale

Colecția Muzeala Etnografica Daisoara

 

Insagram:        

Florin Bucutea

Asociatia Traditii Locale 

 

Tik Tok:           

Florin Bucutea

Asociatia Traditii Locale

Scrie-mi

Contact

Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!