21 mai 2021

Atelier educativ

Vineri 14 mai,
în Săptămâna Națională a Voluntariatului, în cadrul Bibliotecii Comunale Jibert s-au desfășurat ateliere de storytelling, pictură icoane pe sticlă, turnare și pictare figurine din gips, la care au participat 17 aparținători ai Centrului de Abilitare și Reabilitare Sfântul Nectarie din Mediaș, și 13 tineri din localitate.
 
Proiectul a fost derulat de către Asociația Mediașul pentru Cultură, manager de proiect fiind doamna Antonela Sofia Barbu, căreia îi mulțumim.
Activitățile s-au desfășurat în biblioteca si micul centru educațional recent deschise la Jibert, fiind prima activitate desfășurată.
S-a început cu atelierul de storytelling, unde tinerii îndrumați de doamna Antonela Sofia Barbu, au compus povești cu multă imaginație.
Tinerii voluntari din Jibert le-au povestit voluntarilor medeșeni tehnica picturii icoanelor pe sticlă și au pictat împreună, iar voluntarii medeșeni le-au împărtășit tehnica de turnare a figurinelor în gips și pictarea lor în culori acrilice.
Atmosfera a fost plăcută, emoționantă, la sfârșitul atelierelor toți participanții au primit certficate de voluntar.
Ne dorim să continuam această minunată colaborare și pe viitor cu Centrul De Abilitare și Reabilitare Sfântul Nectarie din Mediaș, și să desfășurăm cât mai multe activități creative și recreative in noua bibliotecă din Jibert.
 
Mulțumiri preotului Iulian Vincențiu Ungureanu care a fost gazda acestui eveniment și care adună elevii în jurul acestui nou spațiu din sat.
 

 

ASOCIATIA TRADITII LOCALE 

FLORIN BUCUTEA

FLORIN BUCUTEA

© 2020 Florin Bucutea. All Rights Reserved.

E-mail:               

bucuteaflorin@gmail.com

office@florinbucutea.ro

 

Facebook:         

Florin Bucutea

Daisoara - traditii locale 

Biblioteci Rurale

Colecția Muzeala Etnografica Daisoara

 

Insagram:        

Florin Bucutea

Asociatia Traditii Locale 

 

Tik Tok:           

Florin Bucutea

Asociatia Traditii Locale

Scrie-mi

Contact

Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!